Перейти до основного вмісту

Одна Єдина Соборна Україна

 22 січня - День Соборності  України.  Учні 1 класу також не стояли  осторонь  такої визначної  події . У класі була проведена виховна година на тему : "Одна Єдина Соборна Україна", на  якій діти  взнали, що таке акт злуки між республіками та утворення однієї української республіки.





 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Міжнародний день чаю

 Ч ай-надзвичайно корисний, смачний та ароматний напій, який щодня вживають більшість людей. Для багатьох народів чай є продуктом першої необхідності. Тому щороку 15 грудня за ініціативи Центру Науки та Спілкування планета святкує Міжнародний день чаю. Щодня ми часто вживаємо вислови “Ходімо почаюємо”, “Може, чаю?”, “Заходь на чай”. Тому сьогодні учні 2 класу разом із класним керівником Бабич Олександри Сергіївни  провели  виховну годину. Діти  дізналися про різні види чаю, про церемонії чаювання у Китаї, Україні, Англії. Слухали багато нових фактів про чай та саму історію виникнення чаю. Та зробили поробки. Дітям дуже сподобалось. А саме головне, що дізналися нову інформацію, з якою поділяться зі своїми рідними та друзями.

Всесвітній день дитини

  Всесвітній день дитини Відзначається щорічно 20 листопада. 1954 року Генеральна Асамблея ООН рекомендувала всім країнам запровадити святкування цієї дати, як дня світового братерства і взаєморозуміння дітей, присвяченого діяльності, спрямованій на  забезпечення благополуччя дітей у всьому світі. ООН запропонувала урядам святкувати це й день у будь-який із днів, який кожен із них визнає доцільним, і припустила, що загальне святкування Всесвітнього дня дитини сприятиме зміцненню солідарності та співпраці між націями. А 20 листопада знаменує день, у який асамблея ухвалила 1959 року Декларацію прав дитини, а 1989 року - Конвенцію про права дитини. Сьогодні учні 2 класу дивилися пізнавальне відео.  Дізнавалися що таке день дитини, чому його визначають.  Грали в гру "Дозволено".

6 грудня - незвичний день!

  6 Грудня — свято українських військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна залишається суверенною й незалежною державою. 6 грудня — свято не лише чоловіків, але й відважних і сильних духом українок, які захищають мир і спокій у наших оселях. Та також 6 грудня - день Святого Миколая. Та завдяки нашим захисниками, діти можуть відсвяткувати цей день.  Отож, сьогодні діти 2 класу під керівництвои Бабич Олександри Сергіївни слухали про історію та традиції святкування Св.Миколая. Дітям було дуже цікаво! Особливо їх цікавило, як святкують цей день в інших країнах.  Та також наш клас, не залищив без уваги свято - День Збройних Сил України. Діти дивилися та відповідали на запитання в вікторині "Слава Україні! Слава ЗСУ!"